Догори

K2_WedPMEESTE_August+0300RAugPMEEST_WedPM2015

K2_WedPMEESTE_August+0300RAugPMEEST_Aug+03003EEST13 K2_WedPMEESTE_August+0300RAugPMEEST_2015EPMR

Експерти оцінять зовнішні процеси за підтримки Поліського фонду та Фонду ім. Фрідріха Еберта

Учора, 11 серпня, в Києві відбулася робоча зустріч «Розробка системи показників зовнішньої політики України». Організаторами виступили Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень, а також Представництво Фонду Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі.

У рамках заходу, під модерацією Президента Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень Геннадія Максака, експертами була розроблена власна методологія аналізу зовнішньої політики України. Так, на основі європейського досвіду оцінки процесів, виявлення проблемних моментів, переваг та недоліків інших методик, учасники дійшли єдиного бачення аналізу зовнішньополітичних процесів, а також у цьому контексті розробили подальший план дій.

Метою проекту є розширення участі незалежних експертів із зовнішньої політики у процесі прийняття рішень різними державними установами, що беруть участь в реалізації зовнішньої політики, підвищення їх професійних навичок і якості науково-дослідних продуктів, які вони надають; розробити методику зовнішньої політики України; провести аналіз зовнішньої політики України.